Ørestad City

 

Midt i Ørestad - lige ved Bella Center er der mulighed for at byggge op til 16.000 m2 erhverv efter egne ønsker og med egne parkeringsfaciliteter.

 • Lige ved Bella Center
 • Egen Metrostation udenfor døren
 • Nye muligheder midt i Københavns nyeste bydel. Lige ved Vejlands Allé, der bringer dig til København City på få minutter og få hundrede meter fra Øresundsmotorvejen

 

Placeringen umiddelbart over for Bella Center giver stor synlighed og samtidig mange muligheder for synergi med det internationale konferencecenter. Grunden giver også stor synlighed mod metroen og Ørestads Boulevard.

Umiddelbart vest for grunden ligger det 77 meter høje, ikoniske, firestjernede Bella Sky Comwell Hotel, som bidrager væsentligt til bylivet og den internationale atmosfære i nærområdet. Med sine fire restauranter og caféer (bl.a. skybaren på 23. etage), 814 værelser og 32 mødelokaler rummer hotellet enestående faciliteter for virksomheder i området.

Området rummer desuden hele to golfbaner af international standard, hvoraf den ene bane er en 9 -huls pay ’n’ play bane, som ikke kræver medlemskab.

Mod øst grænser grunden op til Amagers villakvarterer, hvilket sikrer et godt lysindfald og en flot udsigt over det grønne Amager.

Ørestad City

Ørestad City er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og åbner Københavns døre for beboerne. Ørestad er Københavns mest internationale kvarter med mange globalt orienterede virksomheder, der har valgt Ørestad City på grund af nærheden til både Lufthavnen, Københavns centrum og Øresundsregionen.

Fra Ørestad Station er der kun syv minutter til Hovedbanegården med toget og 10 minutter til Kongens Nytorv med metroen. Hvis du kommer i bil, krydses Ørestad af E20, så du hurtigt kan komme både til Lufthavnen, Sverige og mod resten af Danmark. Det er håndfaste fordele for medarbejderne i bydelen. Ørestad ligger centralt i København, de seks kilometer til centrum tilbagelægges på få minutter, og skal man i andre retninger, ligger mulighederne næsten lige uden for døren.

For virksomheder betyder beliggenheden, at det er mærkbart nemmere at rekruttere medarbejdere. Med Øresundsbron kun ti minutter væk kan Skåne regnes med til oplandet. Desuden kan virksomhederne i Ørestad tilbyde nye lokaler i et spændende område.

Mange mennesker vil gerne være tæt på naturen og samtidig have byens pulserende liv som nabo. I Ørestad har de muligheden. Bydelen ligger lige op ad både Amager Fælled og Kalvebod Fælled; Et område, der er cirka dobbelt så stort som Dyrehaven i Klampenborg.

Det er godt otte år siden, de første beboere og virksomheder flyttede ind i Ørestad. Siden er der sket meget, og bylivet markerer sig for alvor i gadeplan. Byparken, som er på størrelse med H.C. Ørstedsparken, er et attraktivt åndehul og bruges flittigt af alt fra legende børn og hundeluftere til picnicselskaber og motionister. 

Enestående beliggenhed

Transporttider i bil: 

 • 15 minutter til Kongens Nytorv 
 • 21 minutter til Greve 
 • 38 minutter til Birkerød 
 • 3 minutter til E20

 

Med offentlig transport:

 • 50 meter til Bella Center Metrostation 
 • 10 minutter til Kongens Nytorv 
 • 33 minutter til Greve 
 • 38 minutter til Birkerød 

Kontakt salgsafdelingen

T: 3376 9800

E: info@byoghavn.dk

 Nicolai Irminger Axholm

Chef for salg & udlejning

T: 2916 0313

E: nix@byoghavn.dk

 Michael Soetmann

Udviklings- og salgsdirektør

E: mso@byoghavn.dk

Se Udviklingsmuligheder