bliv en del af københavns vækst

 

Væksten sker i København. Frem til 2025 forventer man, at København vil vokse med 100.000 indbyggere, der både skal have et sted at bo og arbejde.

Klik for at se de interaktive kort over bydelene.

By & Havn udvikler og sælger nogle af Københavns mest eftertragtede grunde. Alle grundene ligger centralt i København med god infrastruktur og kollektiv trafikbetjening. Med en god balance mellem erhverv og boliger og med blandede boligtyper gives der gode muligheder for, at det gode liv kan leves både i og imellem bygningerne. Mange bygninger og fællesområder i de nye bydele har allerede vundet priser for arkitektur og byplanlægning.

Når du handler med By & Havn, handler du med et af Danmarks største udviklingsselskaber. Vi følger de nye bydele fra udviklingsområde til færdig by, sørger for infrastrukturen og sikrer, at der er plads til videre udvikling, også efter at virksomheder og borgere har overtaget områderne.

Du er altid velkommen til at kontakte selskabets salgsafdeling, hvis du er interesseret i at høre mere. 


null null null null null

Interessetilkendegivelser - ørestad Syd

Der er nu mulighed for at komme i betragtning til en af de sidste etaper af boligbyggeri i Ørestad. Der åbnes for investorer til næste etape omfattende ca. 60.000 em2 byggeri til række- og etageboliger i Ørestad Syd.


Frist for at afgive interessetilkendegivelse er sat til 1. maj 2017, og vilkår og betingelser fremgår af vedhæftede faktaark med bilag.


Spørgsmål vedrørende interessetilkendegivelsen kan rettes til Chef for Salg og Udlejning, Nicolai Irminger Axholm på E: nix@byoghavn.dk eller T: 2916 0313.

Kontakt salgsafdelingen

T: 3376 9800

E: info@byoghavn.dk

 Nicolai Irminger Axholm

Salgschef

T: 2916 0313

E: nix@byoghavn.dk


 Michael Soetmann

Udviklings- og salgsdirektør

E: mso@byoghavn.dk

Hent By & Havns Profilpjece som PDF

Se Udviklingsmuligheder

Hent Ørestadsbrochure


Download den engelske brochure og bliv klogere på, hvorfor Ørestad er den rigtige placering både for din virksomhed og dine medarbejdere.