bliv en del af københavns vækst

 

Væksten sker i København. Frem til 2025 forventer man, at København vil vokse med 100.000 indbyggere, der både skal have et sted at bo og arbejde.

Klik for at se de interaktive kort over bydelene.By & Havn udvikler og sælger nogle af Københavns mest eftertragtede grunde. Alle grundene ligger centralt i København med god infrastruktur og kollektiv trafikbetjening. Med en god balance mellem erhverv og boliger og med blandede boligtyper gives der gode muligheder for, at det gode liv kan leves både i og imellem bygningerne. Mange bygninger og fællesområder i de nye bydele har allerede vundet priser for arkitektur og byplanlægning.

Når du handler med By & Havn, handler du med et af Danmarks største udviklingsselskaber. Vi følger de nye bydele fra udviklingsområde til færdig by, sørger for infrastrukturen og sikrer, at der er plads til videre udvikling, også efter at virksomheder og borgere har overtaget områderne.

Du er altid velkommen til at kontakte selskabets salgsafdeling, hvis du er interesseret i at høre mere.

Kontakt salgsafdelingen

T: 3376 9800

E: info@byoghavn.dk

 Nicolai Irminger Axholm

Chef for salg & udlejning

T: 2916 0313

E: nix@byoghavn.dk

 Michael Soetmann

Udviklings- og salgsdirektør

E: mso@byoghavn.dk

Interessetilkendegivelse - boliggrund i Ørestad

By & Havn udbyder nu ca. 6.200 em2 byggeret til boligformål til salg i Ørestad Syd.

Læs mere - og hent alle materialer

Fire erhvervsgrunde til salg i Nordhavn

By & Havn sætter fire attraktive erhvervsgrunde i Nordhavn til salg. Det drejer sig om to grunde i den vestlige del af Århusgadekvarteret, som sælges samlet, samt to grunde på Trælastholmen. Læs mere i nyhedsbrevet

Hent By & Havns Profilpjece som PDF

Se Udviklingsmuligheder