bliv en del af københavns vækst

 

Væksten sker i København. Frem til 2025 forventer man, at København vil vokse med 100.000 indbyggere, der både skal have et sted at bo og arbejde.

Klik for at se de interaktive kort over bydelene.By & Havn udvikler og sælger nogle af Københavns mest eftertragtede grunde. Alle grundene ligger centralt i København med god infrastruktur og kollektiv trafikbetjening. Med en god balance mellem erhverv og boliger og med blandede boligtyper gives der gode muligheder for, at det gode liv kan leves både i og imellem bygningerne. Mange bygninger og fællesområder i de nye bydele har allerede vundet priser for arkitektur og byplanlægning.

Når du handler med By & Havn, handler du med et af Danmarks største udviklingsselskaber. Vi følger de nye bydele fra udviklingsområde til færdig by, sørger for infrastrukturen og sikrer, at der er plads til videre udvikling, også efter at virksomheder og borgere har overtaget områderne.

Du er altid velkommen til at kontakte selskabets salgsafdeling, hvis du er interesseret i at høre mere. 


null null null null null

Kontakt salgsafdelingen

T: 3376 9800

E: info@byoghavn.dk

 Nicolai Irminger Axholm

Chef for salg & udlejning

T: 2916 0313

E: nix@byoghavn.dk

 Michael Soetmann

Udviklings- og salgsdirektør

E: mso@byoghavn.dk

Interessetilkendegivelse - Ørestad Syd


By & Havn har lige nu åbent for interessetilkendegivelser for to byggefelter i Ørestad Syd. Der er tale om henholdsvis Hannemannskvarteret samt den sydligste spids af Ørestad Syd. Hent diverse materialer her


Hent By & Havns Profilpjece som PDF

Se Udviklingsmuligheder

Hent Ørestadsbrochure


Download den engelske brochure og bliv klogere på, hvorfor Ørestad er den rigtige placering både for din virksomhed og dine medarbejdere.