To nye byggefelter i Ørestad Syd til salg

14. marts 2018

Det går stærkt i Ørestad Syd for tiden, og kranerne arbejder i døgndrift for at følge med efterspørgslen efter boliger i den nye og eftertragtede bydel. Hele 18 byggerier er i gang netop nu og inden længe, vil By og Havn sætte to nye byggefelter til salg.

Update 28/3-2018: By & Havn åbner for interessetilkendegivelser på de to byggefelter. Find materialet her. 

”Ørestad er blevet en kæmpe succes og vi mærker en stor interesse efter at investere i området – fordi der er stor efterspørgsel efter boligerne. Kranerne i området taler deres tydelige sprog. Det går stærkt for at følge med efterspørgslen efter byggeretter, og det vil vi gerne leve op til. Derfor sætter vi nu to nye byggefelter til salg,” siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn. 

Spidsen af Ørestad
30-35.000 etagemeter bolig og serviceerhverv på den sydvestlige spids af Ørestad med udsigt til Naturpark Amager på to sider sættes til salg. På denne plet får sollyset uforstyrret lov til at brage igennem fra solopgang til solnedgang. Lige uden for døren har man søerne, der danner Ørestads afslutning og Fælledpromenaden, der udgør kanten mellem Ørestad og Kalvebod Fælled. Promenaden bliver klar i 2018 til ophold, leg, cykler, rulleskøjter og til blot at nyde natur og by. 

Samtidig er der kort adgang til Ørestad Syds og Ørestad Citys mange rekreative muligheder, skoler og indkøbsmuligheder - bl.a. det kommende beboer- og kulturhus ”Byens hus” på den kommende, aktive hovedgade Asger Jorns Allé. 

Hannemannskvarteret
Det andet område, der sættes til salg er Hannemannskvarteret. Her er der tale om 17.500 etagemeter – svarende til næsten 100 familieboliger og ca. 300 ungdoms- eller kollegieboliger samt et parkeringshus i 6 etager. Ligesom 'spidsen' bliver der tale om et område med mange muligheder for rekreative aktiviteter. Som nærmeste nabo opfører Københavns Kommune Ørestads tredje skole samt en svømmehal, og i nærområdet har man desuden både skøjtehallen og Royal Arena.

Hannemannskvarteret støder op til Byfælledens grønne og blå arealer, der leder ud til den enorme Naturpark Amager. Inden for få hundrede meter har man også Field’s. Og så er man selvfølgelig koblet op på Ørestads unikke infrastruktur med metrostationer, regionaltoge og motorvejen.

Og det er ikke kun børnefamilier, der gerne vil bo tæt på grøn natur og i tæt afstand på centrum, der søger mod Ørestad.

”Vi mærker virkeligt et sug i kaminen. Der er især stor efterspørgsel på erhvervsbyggeretter i bydelen, som med sin infrastruktur og ikke mindst beliggenhed tæt på Lufthavnen er meget attraktivt,” afslutter Jens Kramer Mikkelsen.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206