Stand Up Paddle tilladt i en forsøgsperiode i Københavns havn

14. juni 2018

Fra i morgen (15. juni) og frem til 31. oktober 2018 har By & Havn givet tilladelse til, at man må stå på Stand Up Paddle boards (SUP) i visse områder af Københavns havn. 

Tilladelsen gælder i områder syd for Langebro samt områder i Nordhavn. Øvrige steder i havnen er det fortsat forbudt at stå på SUP. 

“Som et led i en revision af By & Havns havnestrategi tester vi i den kommende periode muligheden for at dyrke SUP i Københavns havn. Vi har fået mange henvendelser fra både brugere og forbund og har i den forbindelse været i en god dialog og er nu glade for at kunne muliggøre SUP i afgrænsede arealer i Københavns havn. Efter sæsonen vil vi evaluere på brugen af SUP og de valgte arealer i forhold til at åbne op for muligheden for en udvidet adgang til SUP i Københavns havn,” siger udviklingschef Rikke Faaborg Jarmer, By & Havn.

Klik for at hente flyeren

I flyeren ovenfor kan du se, hvor du må stå på SUP (grøn farve). De gule prikker markerer isætningssteder. Rød farve betyder SUP forbudt.

Se detaljerede kort over, hvor du må stå på SUP på www.byoghavn.dk/sup. Dér kan du også få en række råd til god SUP-stil.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206