Ny administrerende direktør i Udviklingsselskabet By & Havn

31. maj 2018

Det bliver den 49-årige Anne Skovbro, der bliver ny administrerende direktør i
Udviklingsselskabet By & Havn. Anne Skovbro kommer fra en stilling som filantropidirektør i Realdania, og afløser derved Jens Kramer Mikkelsen på posten, som fratræder stillingen d. 31. juli som led i et generationsskifte i By & Havn.

Bestyrelsen i By & Havn er ovenud tilfreds med rekrutteringen og ser frem til et tæt og ambitiøst samarbejde med den nye administrerende direktør. 

Formand for By & Havn, Carsten Koch, siger:

”Vi ser frem til samarbejdet med Anne Skovbro, som med sin stærke og mangeårige erfaring inden for byudvikling er et perfekt match til de opgaver, som en administrerende direktør i By & Havn skal håndtere. Med denne ansættelse sætter vi kursen for By & Havn i de kommende år og vi har store forventninger til at Anne Skovbro løfter disse opgaver i fællesskab med By & Havns dygtige medarbejdere”. 

Den nye administrerende direktør glæder sig til de nye udfordringer.

”Det er en drømmestilling at være med til at videreudvikle og forme København. By & Havn er en fantastisk motor til at bevæge de store udviklingsområder i København som Ørestad og Nordhavn til bæredygtige bydele i international klasse og skabe en levende havn, som både omfavner det rekreative og en velfungerende erhvervshavn under ét. Jeg glæder mig til at samle tråden op og fortsætte den dygtige udvikling af selskabets opgaver, som jeg kender fra den anden side af bordet. Det er et arbejde, som jeg går ind i med et stort engagement, men også med ydmyghed.”, siger Anne Skovbro. 

Anne Skovbro tiltræder posten d. 20/8 – 2018. 

Kontakt til pressen

Bestyrelsesformand Carsten Koch via Kristian Wederkinck Olesen, Kommunikati-onschef, 3053 5004, kwo@byoghavn.dk

Til pressen: Pressebilleder til fri brug for medierne kan downloades her.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206