Kulturhavn 2018 i Nordhavn

20. august 2018

Igen i år kaster Kulturhavn Festival anker i Nordhavn og en lang række andre steder i Københavns havn. By & Havn er hovedsponsor for festivalen. 

Den 24. – 26. august er der atter Kulturhavn Festival i Københavns havn. Og igen i år er Nordhavn en vigtig del af festivalen. 

Arrangementerne i Nordhavn koncentrerer sig om Århusgadekvarteret – Göteborg Plads, Sandkaj Brygge, Murmanskgade samt i By & Havns udstilling, Himmel og hav! 

Som sædvanlig er det hele gratis og der er noget for enhver alder. Der er intet krav om tilmelding til aktiviteterne. 

I år kan du bl.a. deltage i teatersport, arkitekturworkshop, guidede ture, Yoga, sæbekasseræs, koncerter, fællesmaleri, motionsløb og en masse vandaktiviteter.

Se hele programmet her.

By & Havn er hovedsponsor for Kulturhavn Festival. By & Havn har bl.a. sponseret en gratis kulturhavn-båd, som afgår hver halvanden time til og fra Nordhavn (Murmanskgade) i Århusgadekvarteret og som sikrer nem og gratis transport mellem de mange aktiviteter i Københavns havn. 

By & Havn står også selv for en række aktiviteter: 

Arkitekturworkshop for børn – Byg og bo ved vandet
LØRDAG DEN 25. AUGUST KL. 10 – 16

Guidet tur: Den store fortælling om Nordhavn
LØRDAG DEN 25. AUGUST KL. 12 – 13
SØNDAG DEN 26. AUGUST KL. 12 – 13

Guidet tur med fokus på bæredygtighed
LØRDAG DEN 25. AUGUST KL. 14 - 15.30
SØNDAG DEN 26. AUGUST KL. 14 - 15.30

Guided tour in English
SATURDAY 25. AUGUST, 4 – 5 PM

Se arrangementerne på Facebook Nordhavn og hent flyer

Åben udstilling
Under hele Kulturhavn Festival er By & Havns udstilling Himmel og hav! åben. Hér får du indblik i tankerne og visionerne for udviklingen af Nordhavn. Du kan også hente et gratis kort over Århusgadekvarteret, så du selv kan gå på opdagelse i det nye byområde.

Læs mere på udstillingens hjemmeside

Rigtig god festival – vi håber at alle, som besøger Århusgadekvarteret i weekenden 24. – 26. august, vil deltage i de mange aktiviteter, som bliver stablet på benene af Kulturhavn Festival i samarbejde med blandt andre By & Havn, Kultur Østerbro, Østerbro Lokaludvalg og Nordhavns idrætsforeninger.

Mere information:

Hent App’s med hele Kulturhavn programmet: 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206