Royal Arena klar til åbning i Ørestad

27. januar 2017

I morgen den 28. januar indvies Royal Arena i Ørestad af H.K.H Kronprinsen.

På linje med store byer som Hamburg, Berlin og Stockholm får København endelig en multiarena med tilskuerkapacitet op til 16.000 gæster. Operatøren forventer, at der årligt afholdes 60 – 80 arrangementer, og 2017 byder allerede på fire udsolgte koncerter med Metallica samt koncerter med verdensstjerner som The Weeknd, Drake og Bruno Mars, ligesom Royal Arena lægger hus til EM i kortbanesvømning i december og VM i ishockey i maj 2018.

Hvis man vil opleve Royal Arena i Ørestad Syd, når der ikke er koncerter, holder arenaen Åbent Hus for alle borgere søndag den 26. februar. Der er gratis adgang til arrangementet. Der åbnes for tilmelding via www.ticketmaster.dk snart, så hold øje med hjemmesiden.

Royal Arena er opført af Arena CPHX P/S, der ejes af Københavns Kommune og Realdania med hver 50 procent. By & Havn, der er grundejer, indgår som samarbejdspartner i projektet og har bidraget ved at stille et grundareal til rådighed for arenaen.

Parkering i forbindelse med arrangementer i Royal Arena
I forbindelse med arrangementer opfordrer Royal Arena alle til enten at cykle eller tage offentlig transport med Øresundstoget, Metroen eller bus 4A eller 500S.

Der er etableret en midlertidig P-plads ved Royal Arena med 300 p-pladser. P-pladsen Arena kan benyttes af Ørestads beboere med en By & Havn P-licens, når der ikke er events/koncerter i Royal Arena. Når der er events/koncerter i Royal Arena, råder arenaen over parkeringspladsen i seks timer, og By & Havns parkeringskunder skal i perioden forlade parkeringspladsen senest to timer før et arrangement begynder. 

By & Havns parkeringskunder opfordres i øvrigt til at følge med på By & Havns Facebook side ”Information om parkering i Ørestad”, hvor man kan læse mere om driften af parkeringen i Ørestad.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206