Vellykket fyraftensarrangement om Christiansholm

26. februar 2016

Mere end 300 mennesker var til By & Havns og CØ P/S’ fyraftensarrangement i Papirhallen på Christiansholm. Her blev de orienteret om udviklingsplanerne for øen. 

Den 11. februar vandt arkitektfirmaet COBE masterplankonkurrencen om Christiansholm. Se nyhedsbrevet her

Torsdag den 25. februar var der så inviteret til fyraftensarrangement om øens udvikling. Panelet bestod af adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, direktør Klaus Kastbjerg fra Unionkul Holding (som repræsenterer selskabet CØ P/S, der skal udvikle øen), grundlægger Dan Stubbergaard fra COBE arkitekter og fritidschef Mads Kamp Hansen fra Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning. De fire fortalte om visionerne for øen og svarede på spørgsmål fra de mange engagerede og nysgerrige mennesker, der var mødt op til arrangementet. 

I weekenden (27-28/2) udstilles ikke alene COBEs vinderforslag – men alle de syv forslag fra masterplankonkurrencen i Papirhallen på Christiansholm. Der er åbent for alle interesserede begge dage fra kl. 10-16. 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206