Århusgadekvarteret får sit eget biografkompleks

4. november 2016

I 2018 får Nordhavn et nyt biografkompleks i verdensklasse, som udvikles midt i Århusgadekvarteret. Biografkomplekset er et resultat af den udlejningsstrategi, som er udviklet til området. 

Det er detailhandelsselskabet Nordhavn P/S, som står for udviklingen af detailhandlen i Nordhavn. Selskabet består af By & Havn og NREP. Selskabet har indgået en aftale med Henrik Obel, som i forvejen driver luksusbiografen BIG BIO Herlev, om at være operatør på biografprojektet i Nordhavn. 

Det nye biografkompleks skal ligge på Hamborg Plads imellem Frihavnstårnet og Portland Towers i Århusgadekvarteret. Der er tale om en biograf på højeste teknologiske niveau, hvor hver sal er indrettet med luksussæder, bedste lyd og billede. 

Det forventes, at næste gang der er nyt, kan detailhandelsselskabet offentliggøre flere lejere, herunder operatørerne af de to supermarkeder, hvoraf det første forventes at åbne allerede medio 2017.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206