P-hus Lüders i Nordhavn er åbent

1. juni 2016

OPDATERET 1/6 KL. 17: På grund af udestående arbejder er ibrugtagningen af P-hus Lüders desværre forsinket. Vi opdaterer denne side, når vi kender åbningstidspunktet. 

Nordhavns første parkeringshus er nu så færdigt, at det er klar til at modtage biler fra områdets beboere mm. 

Fra i dag, onsdag d. 1. juni kl. 16.00, er parkeringshuset P-hus Lüders på Helsinkigade åbent for områdets biler. Med 485 pladser over 6 etager er der nu markant flere pladser til de ca. 1000 mennesker, der nu bor eller arbejder i Århusgadekvarteret.

Faciliteterne på taget – kaldet Konditaget Lüders – er stadig ved at blive monteret, og der vil blive en officiel indvielse af hele huset i slutningen af august. 

Dermed er Nordhavns første parkeringshus åbnet for brugerne i området. Man kan stadig parkere på de forskellige midlertidige parkeringspladser i terræn som er angivet på nedenstående kort.

Følg med på vores Facebookside ’Information om parkering i Nordhavn’, hvor der jævnligt lægges information op om udviklingen i parkeringssituationen i Nordhavn.

Derudover kan der findes fakta og kontaktinfo på vores hjemmeside www.nordhavnen.dk/parkering.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206