P-hus Lüders åbner først medio juni

1. juni 2016

 Tidligere i dag udsendte By & Havn et nyhedsbrev, hvori det hed, at P-hus Lüders nu er klar til brug. Åbningen vil imidlertid først ske medio juni på grund af en beklagelig kommunikationsbrist i By & Havn. Selskabet beklager fejlen og forsinkelsen.

P-hus Lüders på Helsinkigade i Århusgadekvarteret får 485 pladser over seks etager. Når P-huset tages i brug, er der markant flere pladser til de ca. 1.000 mennesker, der allerede bor eller arbejder i kvarteret.

Faciliteterne på taget – kaldet Konditaget Lüders – er stadig ved at blive monteret, og der vil blive en officiel indvielse af hele huset i slutningen af august. 

Også efter P-husets åbning vil man kunne parkere på de forskellige midlertidige parkeringspladser i terræn, som er angivet på nedenstående kort.

Følg med på vores Facebook side ’Information om parkering i Nordhavn’, hvor der jævnligt lægges information op om udviklingen i parkeringssituationen i Nordhavn.

Derudover kan der findes fakta og kontaktinfo på vores hjemmeside www.nordhavnen.dk/nordhavn-parkering 


Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206