Forventet trafikbelastning i Nordhavn

29. maj 2014

Krydstogttrafikken i Nordhavn påvirker trafiksituationen i området, når der er flere mange anløb. Få her et kort overblik over de dage, hvor belastningen forventes at være størst. 

By & Havn har indviet den nye krydstogtterminal i Nordhavn, som skal betjene op til tre store krydstogtskibe samtidig og være med til at sikre København som en førende krydstogtdestination.

På de dage, hvor der er anløb af flere større krydstogtskibe, kan trafikken være ekstra belastet i Nordhavn. By & Havn er opmærksom på trafikbelastningen, og i samarbejde med Københavns Kommune og Københavns Politi gør vi alt, hvad vi kan for at mindske generne ved den øgede trafik.

De følgende datoer må forventes ekstra trafikbelastning i området – særligt i tidsrummet 8.00 til 14.30

Onsdag den 28. maj
Fredag den 30. maj 2014
Tirsdag den 3. juni
Onsdag den 25. juni
Onsdag den 30. juli
Fredag den 8. august
Tirsdag den 26. august

Mange andre dage er der også flere anløb, men disse sker på weekenddage, og vil sandsynligvis give anledning til tæt trafik og en vis kø-dannelse, men i et mindre omfang, da den øvrige trafik i området er begrænset i weekenden.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206