Stor Udstilling i Nordhavn om byudvikling - Se fremtidens Nordhavn

22. august 2014

Mellem himmel og hav vokser en ny bydel frem af den gamle industrihavn. By & Havn åbner d. 31. august en udstilling om byudvikling. Himmel og hav!

I By & Havns udstilling om Nordhavn, som ligger i stueetagen af den gamle, ikoniske DLG silo i Århusgadekvarteret, kan du få overblik over hele området, strukturplanen, visionerne og de mange initiativer, som er i gang med at omdanne Indre Nordhavn til Københavns nye bydel ved vandet. 
Udstillingen Himmel og hav! åbner på den festlige åbningsdag for Nordhavn, søndag den 31. august 2014, og netop nu er By & Havn i fuld gang med at lægge sidste hånd på de forskellige udstillingselementer, installationer billeder, osv. 

Århusgadekvarteret nærmest Østerbro er det kvarter i Nordhavn, der udvikles først. Derfor koncentrerer udstillingen sig særligt om at skildre udviklingen i dette kvarter. Nordhavn undergår nu og i de kommende år en total forvandling, og udstillingens indhold vil derfor skifte i takt med, at bydelen udvikler sig. Måned for måned vil du på gadeplan kunne se ændringer på infrastrukturen og på byggepladserne, hvor bygningerne vil skyde op de næste par år. Mellem de nye bygninger bevares de gamle siloer og den røde by tættest på Nordhavn Station. 

By & Havn har i forbindelse med udstillingen indgået aftale med en kaffebar, som kan betjene hele Århusgadekvarteret. Udstillingen er åben for alle torsdag 10-20 og fredag-søndag 10-16. Udstilling og kaffebar ligger på Helsinkigade 29.


Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206