Sikker badning i Københavns Havn

26. juli 2013

Der skal være plads til alle i Københavns Havn. Derfor er det vigtigt, at badning udelukkende foregår i havnens badeanlæg. By & Havn sætter i samarbejde med Rådet for Større Badesikkerhed fokus på sikker badning i havnen med ny minifilm.

Vandet i Københavns Havn er som bekendt så rent, at man kan bade i det, og det er der mange, der benytter sig af. Men der er også intensiv trafik i havnen med kanalrundfarter, havnebusser, lystsejlere, kajakker osv.

Derfor er det vigtigt, at badning i havnen foregår i de havnebade, der er bygget til formålet.

Det er ikke alene forbudt at bade uden for havnebadene; det er også farligt. By & Havn har i samarbejde med Rådet for Større Badesikkerhed produceret en lille film, der viser, hvordan du kan nyde badevandet i Københavns Havn helt sikkert og ganske gratis.

Der er tre havnebade placeret ved Islands Brygge, ved Fisketorvet og endelig ved Sluseholmen, som det fremgår af kortet nedenfor.

Læs mere på Københavns Kommunes hjemmeside om mulighederne for at bade i og omkring Københavns Havn.

Havnebadet Sluseholmen åbnede i 2012 som det seneste badetilbud i Københavns Havn.

Havnebade i Københavns Havn:

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206