Sambarytmer og karneval i ørestad

17. maj 2013

Som noget helt nyt er det i år Ørestad Nord, der danner rammen om Københavns traditionsrige karneval, og når det hele går løs lørdag den 18. maj, bliver det også med et børnekarneval i DR Koncerthuset. 

Pailletter, dans og eksotiske sambarytmer vil fylde området ved siden af DR i Ørestad Nord, når Københavns Karneval vender tilbage for 21. år i træk. Først vil den farvestrålende og dansende parade bevæge sig gennem Strøget for derefter at fortsætte festen i Ørestad.

Selv om karnevalets arrangør Copenhagen Carnival sidste år gik konkurs, er det lykkedes at finde en løsning og dermed redde festen. Festlighederne er derfor i år skåret ned til én dag mod tidligere tre dage, men til gengæld er de udvidet til også at gælde nattetimerne. Klokken 10 om formiddagen den 18. maj begynder den fem timer lange, festlige sambaparade gennem Strøget, og den store efterfølgende fest er så i år rykket fra Fælledparken til Ørestad Nord. Her vil der blive sat tre store scener op udendørs sammen med forskellige boder.

Samtidig med det udendørs karneval ved DR vil der være børnekarneval inde i DR Koncerthuset fra klokken 10 til 16. Her vil der både være musikscene, maskeværksted og et fem meter langt fællesmaleri, som børnene selv kan være med til at dekorere. Børnekarnevalet er ligesom paraden og den udendørs fest gratis.

Fra klokken 23 er det kun for de voksne, når festen fortsætter i DR Koncerthuset med musik af blandt andre Donkey Sound Crew feat. Wafande, Kaka, Shaka Loveless, Camilo & Grande og mange flere. Her koster det 80 kroner at komme ind.

Hvor: Strøget og DR Byen
Hvornår: Lørdag 18. maj 10:00 - 03:00
Pris: Fri entré. 80 kroner for nattefesten på Billetlugen.

Læs mere om karnevalet.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206