Flere rækkehuse sættes til salg i Ørestad

9. maj 2013

Radiorækkerne i Ørestad Nord er 86 rækkehuse. Af de 39 boliger, der har været sat til salg, er der nu blot tre ledige tilbage. På søndag d. 12. maj udbydes derfor yderligere 15 huse til salg.

"De boliger, som vi sætter til salg, ligger centralt i den samlede bebyggelse. De ligger godt beskyttet og nær den lille fællesplads med bordfodbold og bordtennis. Boligerne er perfekte fx for yngre familier med et eller to børn," forklarer Rasmus Friis fra Tetris om de nyudbudte boliger.

Folkene bag Radiorækkerne, Ejendomsudvikleren Tetris, er meget glade og overraskede over den store interesse for rækkehusene: 

"Det var et vanskeligt marked på grund af finanskrisen, da vi gik i gang. Vi blev advaret fra mange sider - men i dag er vi glade for, at vi aldrig rystede på hånden omkring projektets potentiale," siger Thorsten Kraft.

I Radiorækkerne får man et hus med egen for- og baghave kun 1,5 kilometer fra Rådhuspladsen. Dertil kommer, at husene sælges i et prisleje, hvor mange boligkøbere og kan være med.

Radiorækkerne er en moderne fortolkning af de traditionelle engelske byhuse, som vi i København kender fra Kartoffelrækkerne og Humleby. Husene er funktionelt indrettet i tre etager med store franske altaner. Og fra husene er der let adgang til Havnebadet, Islands Brygge Metrostation og de grønne områder på Amager Fælled.

"Rækkehusene rammer plet hos en målgruppe, der ønsker eget hus med have tæt på København City. Projektets succes bekræfter, at der er ved at komme ny energi i det københavnske boligmarked – ikke mindst når man - som i Ørestad - har så mange attraktive, forskellige boligmuligheder”, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.


Solgte, reserverede og ledige huse (pr. 2. maj 2013)

Byggeriet af Radiorækkernes første etaper er i fuld gang, og de første 15 boliger overtages allerede af køberne d. 1. juli 2013.

De nye boliger i Radiorækkerne sættes til salg ved et åbent hus arrangement på søndag den 12. maj kl. 14 - 15. Tetris har bygget en prøvebolig på grunden, så potentielle købere kan se, hvordan boligerne kan indrettes, lysindfald og størrelse på rummene. Til åbent hus arrangementet på søndag vil Jens Kramer Mikkelsen også lægge vejen forbi og svare på spørgsmål om Ørestad.

De nyudbudte boliger findes i 2 typer på henholdsvis 115 og 124 kvadratmeter. Priserne ligger på 3.250.000 - 3.750.000 kr. afhængig af beliggenheden.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206