NORDHAVNEN FÅR NYT POSTNUMMER

13. september 2012

Nordhavnen får fra den 1. juni næste år et nyt selvstændigt postnummer – nemlig 2150 Nordhavn. Det har Post Danmark og By & Havn i samarbejde ønsket i forbindelse med udvikling af Nordhavnen til almindelige byformål.

 

Det nuværende postnummer, 2100 København Ø, dækker allerede i dag et meget stort antal adresser, og da mængden af nye adresser nu vokser yderligere, vil der være behov for at oprette et nyt postnummer.

"Vi har efter fælles ønske og dialog med By & Havn besluttet at give Københavns Nordhavn deres eget postnummer. På den måde sikrer vi også, at vi kan håndtere postomdelingen bedst muligt i området, nu hvor der kommer en del nye adresser til," siger Chef for Produktion og Transport Jesper Bremholm fra Post Danmark.

"Alene Århusgadekvarteret i den inderste del af Nordhavnen vil kunne rumme 7.000 arbejdspladser og 3.000 beboere, og vi forventer, at de første flytter ind allerede i 2014. Jeg synes det er meget fint og rigtigt, at Post Danmark har taget initiativ til postnummer 2150 Nordhavn, som vil være med til at skabe sammenhængskraft og identitet," siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

Postnummeret er godkendt af Københavns Kommune, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter samt af Trafikstyrelsen.

2150 Nordhavn vil omfatte samtlige adresser indenfor den gule markering:

 

Presseinformation:
Post Danmark Presse
T: 3361 6001

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206