ØRESTAD BIBLIOTEK UDVIDER ÅBNINGSTIDEN MARKANT

16. juli 2012

Det nye Ørestad Bibliotek er nu åbent hver dag fra 8 morgen til 22 aften. I aften mandag den 16. juli er for første gang muligt selv at låse sig ind på biblioteket.

 


Ørestad Bibliotek ligger integreret i Ørestad Skole, der åbnede den 20. april 2012.

Med en lille forsinkelse er Ørestad Bibliotek nu åbent hver morgen og aften, men uden at der er personale tilstede. I den ubemandede åbningstid er der adgang til stueetagen på biblioteket, hvor man kan læse morgenaviser, hente reserveret materiale, låne og aflevere bøger, læse og studere. Man kan bruge egne eller bibliotekets pc’ere. 1. sal med faglitteratur for voksne og børn er lukket i den ubemandede åbningstid.

Som hjælp i det ubemandede bibliotek er der et virtuelt kort over biblioteket lige indenfor hovedindgangen – dette kan man både bruge til at finde rundt i biblioteket, men der er også anmeldelser af gode bøger, præsentationer af de kommende arrangementer i biblioteket etc.

For at bruge tilbuddet skal man blot være oprettet som bruger i de københavnske biblioteker – og man kommer ind med sit sundhedskort og den tilknyttede pinkode. Man skal være fyldt 15 år.

Biblioteket er betjent alle hverdage fra kl. 10 - 18 og lørdage kl. 11 - 16

Mere Information: Bibliotekar Trine Marie Ulleriks, Mobil 40 48 62 07

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206