LOPPER PÅ SKØJTER I KAJAK

27. maj 2011

Den kommende weekend bliver travl i Ørestad og nærmeste omegn. Er du til fart og spænding, så kom til DM i speedskating på rulleskøjtebanen på PLUG N PLAY i Ørestad Syd. Samme sted er der åbent hus i det helt nybyggede kajakpolocenter ’Frk. Birger’. I Field’s i Ørestad City er der masser af aktiviteter, på Kay Fiskers Plads er der loppemarked, og Ørestads naboer i Urbanplanen holder bydelsfest. Du er inviteret til det hele.


DM i Speedskating

VRK (Vesterbro Rulleskøjte Klub) og Danmarks Rulleskøjte Union er garant for masser af skøjteræs, når de lørdag og søndag inviterer til DM på bane. Her kommer eliten forbi – lige fra mikroholdene (fra 7 år) op til 50+.

Der bliver konkurreret om at være Danmarks bedste på en lang række distancer. Fra 300 meter enkeltstart til 15.000 meter udskillelsesløb. Som altid på PLUG N PLAY er der gratis adgang som tilskuer til stævnet. Det kan varmt anbefales at lægge vejen forbi og få et indtryk af den superhurtige sportsgren.  Mere på VRKs hjemmeside

Gratis kajakpolo

Frk. Birger hedder det nyåbnede kajakpolocenter, der holder til ved - og i - kanalen langs PLUG N PLAY området i Ørestad Syd. Lørdag og søndag holder Frk. Birger åbent hus kl. 12-16 begge dage. Tag vennerne og badetøjet med, lån våddragter og kajakker og kast jer ud i en actionfyldt kajakpolo kamp. Sporten kan bedst beskrives som en blanding af håndbold, basketball, polo – og naturligvis kajaksejlads. Frk. Birgers hjemmeside 

Loppemarked i Ørestad City

I alt ni lørdage hen over sommeren er der loppemarked på Kay Fiskers Plads overfor hovedindgangen til Field’s. Således også lørdag den 28. maj.

Oplev stemningen og gør et kup. Og hvis du har en sælger i maven, så mød tidligt op med dit eget salgsbord og bliv en del af markedet for bare 100 kroner. Børn, der sælger deres gamle legetøj o.lign., skal ikke betale noget. Opstilling sker fra kl. 8, og selve markedet åbner kl. 10. Loppemarkedet på facebook 

Danmarks hurtigste sprint i Field’s

Cykelentusiaster kan få testet benene på TV2s cykelsimulator, som du måske kender fra TV kanalens Tour de France studie kl. 10–14. Er du mere til zumba, så kom og dans med Fitness.dk og instruktør Vickie Jo, som underviser et hold på scenen fra kl. 13-14. Begge dele sker på Metroplads i Field’s nær udgangen mod Ørestads Boulevard. Field's hjemmeside 

Urbanfestival med bl.a. Rune RK og hr. Skæg

Urbanplanen, der ligger lige på den anden side af Amager Fælledvej i forhold til Ørestad Nord - fyldes til bristepunktet med lækker musik, loppemarked og underholdning for alle aldre både fredag og lørdag.

’Scenen er din’, Rune RK, Khani, Hr. Skæg fra DR, økologiske lækkerier, wellnesstelt og en helt masse andet står i kø på programmet for weekenden. Festivalen løber fredag kl. 14-19 samt lørdag kl. 10-17. Hele programmet på www.partnerskabet.net.


Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206