FØRSTE SPADESTIK PÅ NY HAVNEPROMENADE

29. marts 2011

I Havnegade anlægger Københavns Kommune en ny havnepromenade, som bliver en lys og moderne bypark med træer, boldbaner og mindre trafik. Første spadestik tages d. 31. marts kl. 16:30-18, hvor renoveringen af havneområdet går i gang. 

På de cirka 500 meter fra Niels Juels Gade til Nyhavn anlægges nu en helt ny havnepromenade, som skal lede byen ned til vandet.

I mange år har der ikke været nogen plan for strækningen, men med den kommende havnepromenade kan københavnerne få glæde af området og langt bedre mulighed for at opholde sig på området.

Med promenaden bliver Havnegade en attraktiv og integreret del af Københavns Havn med træer, en helt ny havnehal og et indhegnet område til boldspil, der inviterer til ophold og aktivitet i området. Der bliver desuden mindre trafik på strækningen, da vejen ensrettes.

Første spadestik tages d. 31 marts kl. 16:30 af Teknik- og Miljøborgmester, Bo Asmus Kjeldgaard, og formanden for Gammelholm Beboerforening, Rasmus Zier Bro, og derudover vil der være mulighed for at snakke med fagfolkene bag projektet. Københavns Kommune serverer desuden økologiske pølser og sodavand til lejligheden.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206