NU KAN DU TILMELDE DIG COPENHAGEN X ARKITEKTURLØBET

9. marts 2011

4. udgave af Copenhagen X’ arkitekturløbet finder sted den 18. august. Ruten går gennem Sluseholmen og Teglholmen. Du kan allerede nu tilmelde dig og vinde et par sko.

 

Copenhagen X arkitekturløb kombinerer en overkommelig løbetur (6 km.) med en rundtur i de dele af København, der har ny spændende arkitektur at byde på. Denne gang går løbet gennem Teglholmen og Sluseholmen i Sydhavnen, som udvikles af By & Havn. 

Hvis du interesserer dig for arkitektur og byudvikling og godt kan lide en løbetur, så er det nu, du skal tilmelde dig. Blandt de første 200 løbenumre bliver der trukket lod om et par Nike løbesko. 

  • Tilmelding: 120 kr. Prisen inkluderer en byguide, vand og frugt, grillpølser med brød efter løbet, en miniudstilling af ny arkitektur og byggerier på Sluseholmen og Teglholmen samt jazzmusik i målområdet
  • Tid: Torsdag den 18. august 2011 kl. 18:00
  • Se ruten og tilmeld dig her

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206