BYGGEPLADSER I ØRESTAD SYD

28. februar 2011

Denne side bliver løbende opdateret med nyheder om parkeringsforholdene og byggepladserne i Ørestad Syd.

 


Ørestad Syd (syd for PLUG N PLAY):

Den sydlige del af Else Alfelts Vej står nu færdig sammen med sidste stykke af Asger Jorns Allé. I skovrummet der strækker sig langs Else Alfelts Vej er der plantet masser af træer, der allerede til foråret vil sætte et mere grønt præg på området.

Næste store anlægsprojekt i Ørestad Syd gælder etableringen af et signalanlæg ved Vestamager metrostation. Signalanlægget forventes færdiggjort medio 2012.


Parkering i Ørestad Syd:

Den midlertidige parkeringsplads nord for byggeriet Stævnen i Ørestad Syd lukker. Fredag den 13. april 2012 er sidste dag, hvor man kan parkere på pladsen. Biler, der er parkeret efter denne dag, vil blive fjernet.

Årsagen til at parkeringspladsen lukker er, at der skal bygges et nyt P-hus. Huset bliver otte etager (25 meter) med plads til ca. 700 biler. Facaden bliver udført med perforerede metalplader, som det fx kendes fra P-huset på Edvard Thomsens Vej i Ørestad City. P-huset ventes færdig i løbet af foråret 2013. Mens P-huset bygges, henviser vi til parkering på de to terrænpladser på Asger Jorns Allé og Richard Mortensens Vej.

På terrænpladsen på Asger Jorns Allé er der etableret bomanlæg.

På den sydlige del af Else Alfelts Vej, Richard Mortensens Vej og Robert Jacobsens Vej samt den tværgående Asger Jorns Allé, er det muligt at korttidsparkere i op til 30 minutter.

På terrænpladsen på Richard Mortensens Vej er der ingen bomanlæg. Det er derfor vigtigt at have abonnementskort liggende i forruden. Bomanlægget vil blive etableret inden sommeren 2012.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206