SPILLEDAG PÅ IT UNIVERSITETET

28. maj 2010

IT Universitetet har ambitioner om at være et af verdens førende centre for udvikling af computerspil. I eftermiddag er der åbent hus.


Fra kl. 15.00 i eftermiddag (28. maj) kan alle, der er glade for computerspil og nysgerrige efter hvordan de laves, kigge forbi IT Universitetet i Ørestad Nord. Game Lab holder nemlig Play Day, hvor det er muligt at prøve de nyeste spil, som IT Universitetets studerende selv har udviklet. 

Arrangementet svarer til de afgangsudstillinger, som f.eks. Danmarks Designskole eller Arkitektskolen laver hvert år. Her handler det altså bare om computerspil.

"Først og fremmest er det her en fejring af de studerende. Vi vil anerkende det hårde arbejde, de laver i forbindelse med at lave spil under studierne, og vi vil fremvise de spil, de har lavet i løbet af året," siger Miguel Sicart, der er leder af Media Technology and Games-linjen på IT-Universitetet til nyhedsbrevet ComOn.

Der vil være mulighed for at afprøve omkring 12 computerspil og få en snak med mere end 50 studerende på IT universitetet. Desuden vil universitetets Game Lab og atrium være fyldt med spilbare ting og sager.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206