NYT MIDLERTIDIGT BYRUM I ØRESTAD

2. september 2010

Der er mange udfordringer, når ny by skal bygges. En af udfordringerne er bylivet, og hvordan man sikrer de bedste mulige betingelser for bylivet i de nye byrum.

 

By & Havn tester løbende nye tiltag, der kan stimulere bylivet i Ørestad. Et af de nyeste tiltag er opstillingen af tre midlertidige rum langs med Ørestad Boulevard – lige ved Food Shop no. 55.
Rummene, der er 3 x 3 meter store, kaldes for ”Værfterne” og er skabt i samarbejde med arkitekten Jes Vagnby. Det er nu op til beboerne at befolke rummene her i september måned. Men hvad skal der egentlig foregår?

Er det et mobilt kulturhus i miniformat? En fredagsbar? Et klubhus? Eller er det et moderne forsamlingshus? VÆRFTET er lige præcis hvad folk selv synes. Det er brugerne, der bestemmer, hvad stedet skal bruges til, og hvad det skal være.

VÆRFTET er skabt i et samarbejde mellem By & Havn, Grundejerforeningen Ørestad City, Vandlauget og Jes Vagnby Arkitektur & Identitet som et led i arbejdet med at møblere og aktivere sivegaden og kanalrummet. Projektet åbner den 5. september og fortsætter måneden ud. Herefter bliver værfterne flyttet igen.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206