NYE MEDLEMMER I COPENHAGEN MALMØ PORTS BESTYRELSE

21. maj 2010

By & Havns datterselskab Copenhagen Malmø Port (CMP), der varetager havnedriften i Øresundsregionen, har fået ny formand og nye medlemmer i sin bestyrelse.


På CMPs årsmøde blev fire nye medlemmer valgt ind i bestyrelsen. De fire nye medlemmer er:

Carsten Koch, som blandt andet er bestyrelsesformand i By & Havn, Stefan Lindhe fra Malmö Kommune, Mette Reissmann, der sidder i BR for Socialdemokraterne i København samt i By & Havns bestyrelse og Bengt Gustafsson, som er havnemedarbejder. Derudover blev Peter Maskell, der har været medlem af bestyrelsen side 2001, og som er professor ved CBS, valgt som bestyrelsesformand. Michael Soetmann, udviklingsdirektør i By & Havn, blev desuden genvalgt som bestyrelsesmedlem.

CMP blev etableret i 2001 og har i dag cirka 400 medarbejdere. Selskabet varetager både krydstogt- og containertrafik og er også Nordens knudepunkt for distribution af biler.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206