NY VINTERBADEKLUB PÅ SVANEKNOPPEN

3. februar 2010

En ny vinterbadeklub er netop startet på Svaneknoppen. Den nye klub tilbyder optimale faciliteter for vinterbadere og viser, at der er liv og aktivitet i havnen på trods af minusgrader og bidende kulde.

 

Selvom København er dækket af et solidt snelag og vandet flere steder er frosset til is, er der stadig liv i havnen.

Vinterbaderne lader sig nemlig ikke afskrække fra en tur i det iskolde vand, og nu er en ny vinterbadeklub åbnet på Svaneknoppen i Svanemøllehavnen. Den nye vinterbadeklub åbnede d. 23. januar og har skabt gode rammer for vinterbadning.

Klubben har både gode omklædningsforhold og sauna, så det kolde gys kan efterfølges af en lunere oplevelse. Desuden er sikkerhedsforholdene på plads, og der er blandt andet opsat en badestige med en platform forneden, så de vinterbadene undgår at synke helt ned i det kolde vand.

Det er Svanemøllebugtens Vinterbadelaug, der står bag den nye klub, og vinterbadelauget har lige nu 400 medlemmer. Fremover vil badesæsonen gå fra 1. november til 15. april. Læs mere om foreningen på www.svanevinterbad.dk

Se også TV Avisens indslag fra åbningen den 23. januar.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206