GOD START PÅ SALGET I 8TALLET

22. juni 2010

Efter kun et par uger er der allerede solgt 24 byhuse, lejligheder og penthouselejligheder i Bjarke Ingels nye markante byggeri 8TALLET, der ligger med udsigt over Kalvebod Fælled i Ørestad Syd.


Ifølge ejendomsmægleren fortæller køberne stort set samstemmende, at det er den enestående kombination af nyskabende arkitektur, beliggenheden direkte ud til fredede arealer, nærhed til byen og ikke mindst de meget attraktive priser, det har gjort beslutningen nem.

8TALLET adskiller sig på mange måder fra det meste andet nybyggeri i København. Men en af de ting der i særklasse gør huset anderledes, er den ca. 1 kilometer lange gangsti, som snor sig op langs facaderne i en dobbelt sløjfe til toppen af huset. Stien bliver et naturligt mødested for husets beboere og en tryg færdselsåre, når børnene skal besøge hinanden.

Der er i alt 476 byhuse, lejligheder og penthouselejligheder i 8TALLET – hvoraf der i første omgang er sat ca. 40 til salg, hvilket svarer til ca. 3 opgange.

Læs mere på www.8tallet.dk

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206