FRA VASBYGADE TIL ØRESTAD

26. oktober 2010

I foråret blev der plantet 47 nye gamle træer i Byparken i Ørestad. Over de næste tre uger vil yderligere 43 træer få nyt hjem i Ørestad.


De ældste af træerne kommer fra Vasbygade på Vesterbro, hvor de egentlig skulle fældes som følge af bygningen af Metro Cityringen. I stedet har man nu reddet 15 af dem og de vil blive gen-plantet i Ørestad Bypark. De resterende træer er træer, der kommer fra planteskoler, men som er blevet så store, at planteskolerne ikke selv kan flytte dem.

Der er tale om i alt 100 træer, hvoraf en del af dem allerede blev flyttet i foråret. Det er Nordisk Træflyt, der står for at flytte de mange træer. Efter planen begynder 2. runde på torsdag den 28. oktober og Nordisk Træflyt forventer at være færdige fredag den 12. november.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206