BEDRE INFRASTRUKTUR I SYDHAVNEN

4. november 2010

Infrastrukturen i Sydhavnen har længe haltet bagud, men det har Københavns Kommune nu afsat penge til at forbedre. Pengene skal blandt andet bruges på en skolevej og bedre offentlig transport.


I budgettet for 2011 har Københavns Kommune afsat 60,7 mio. kr., som skal bruges på Sydhavnen. Denne gang er det infrastrukturen, herunder busser og en sikker skolevej, som pengene primært skal bruges på. Det vil blandt andet betyde, at både beboere og folk, der arbejder i Sydhavnen, nemmere kan komme til og fra bydelen. Overborgmester, Frank Jensen, glæder sig over, at Sydhavnen nu bliver en bedre bydel at bo i.

”Vi ved, at det ikke har været nemt at være de første beboere i en ny bydel som Sydhavn. Man har savnet basale ting i hverdagen og der har været meget byggerod. Nu kommer der snart bro, havnebad og skole – og når infrastrukturen så kommer på plads, har vi for alvor et attraktivt område,” siger Frank Jensen i en pressemeddelelse fra Københavns Kommune.

Pengene skal bruges over de kommende fire år.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206