Opdateret: VIGTIG TRAFIKINFORMATION I FORBINDELSE MED COP15

4. december 2009

FN’s klimatopmøde COP15 bliver afholdt i perioden 7. – 20. december i Bella Center i Ørestad. I den forbindelse vil der være sikkerhedsmæssige afspærringer og reduktion af trafikken især i området. Det følgende er en introduktion til hvordan du som beboer eller medarbejder i Ørestad bliver påvirket trafikalt.


Klimatopmødet begynder den 7. december, men allerede fra fredag den 4. december vil der være ændringer af trafikken i Ørestad.

Følgende vejstrækninger vil i hele perioden frem til den 20. december være lukket:

  • Ørestads Boulevard mellem Vejlands Allé og C.F. Møllers Allé. 
  • Center Boulevard mellem Vejlands Allé og Arne Jacobsens Allé.

Beboere og gæster/håndværkere mv.  til beboere på C.F. Møllers Alle kan frit køre frem til C F. Møllers Alle fra syd – motorvejen. C. F. Møllers Allé vil Være ensrettet i østgående retning, selv om begge kørebane-halvdele vil være åbne.

For beboere og medarbejdere i bebyggelserne øst for Ørestads Boulevard vil der i hele perioden være mulighed for at bruge sivegaden på den østlige side af kanalen i stedet for Ørestads Boulevard. Dette skal ske fra Ørestads Boulevard fra syd, Arne Jacobsens Alle. Det skal dog understreges at det under ingen omstændigheder er tilladt at parkere i gaden, da den bruges som brandvej.

Grundet en større demonstration vil Vejlands Allé lørdag den 12. december være lukket mellem Røde Mellemvej og Center Boulevard, ligesom Amager Fælledvej vil være lukket samme dag. Der kan forekomme enkelte andre tilfælde af kortvarige vejlukninger. For yderligere information om disse kan man kontakte politiets hotline på 3521 9215. Derudover vil man på www.politi.dk/klimatopmoede kunne læse løbende nyheder fra ordensmagten.

Det er IKKE muligt at køre til Ørestad via Slusevej. 

Der er ligeledes en række omlægninger af trafikken i det øvrige København - bl.a. langs Københavns Havn. For yderligere information se http://www.politi.dk/Klimatopmoede/da/Trafik/

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206