VELOVERSTÅEDE KULTURDAGE

14. september 2009

Fra den 10.-12. September stod hele Ørestad på hovedet for at fejre sig selv og vise alt den kreativitet, kultur og fest, som mange udefra kommende slet ikke vidste eksisterede i den nye bydel.

 

 

I Ørestad Syd kunne københaverne blandt andet komme til Dragedag og Parkourundervisning, Ørestad City trak med arrangementer som Stella Polaris, børnejazz og ålepicnic, mens Ørestad Nord kunne invitere på byfest, arkitekturopera og meget meget mere.

Foreningen Ørestad Kulturdage – den sammenslutning af organisationer der står for kulturdagene – er glade for opbakningen fra både lokale og udefra kommende.

På baggrund af succesen melder foreningen desuden ud, at den fortsætter med at afholde mindre kulturarrangementer året ud og går efter at vende stærkt tilbage med fire nye kulturdage i 2010.

- Har du billeder fra Ørestad Kulturdage, som du gerne vil have med i slideshowet? Send dem til ca@byoghavn.dk

Se også indslaget på TV2 Lorry fra fredag den 11. september om Ørestad Kulturdage

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206