STÆVNE FOR FLERSKROGSSKIBE I KØBENHAVNS HAVN

22. juli 2009

Den 23.- 26. juli danner Langeliniekajen i Københavns havn rammen for årets internationale sejlerstævne for flerskrogsskibe. Og der vil være masser at kigge på for sejlerinteresserede københavnere.

 

Stævnet arrangeres og afholdes af Foreningen af Danske Flerskrogs Sejlere og de 105 tilmeldte flerskrogsskibe kommer fra hele Nordeuropa.

Der er blevet afholdt flerskrogsstævne hvert andet år siden 1977, hvor foreningen blev dannet og der er tradition for en afslappet atmosfære og publikumsvenlig sejlads.

Arrangørerne af stævnet oplyser, at alle er velkomne til at komme og se på de flotte både, og få en snak med ejerne. Stævnet er samtidig en god mulighed for flerskrogsentusiaster til at mødes, udveksle erfaringer og - ikke mindst - at sejle.

For sejler-nørderne kan vi oplyse, at flerskrogsstævnet finder sted ved i Københavns havn på koordinaterne: 55o 42'98" N12o 35' 07" E

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206