KLIMAUDSTILLINGEN OM FREMTIDENS BÆREDYGTIGE BY ÅBNER FREDAG

11. november 2009

Invitation - Program - Foredrag

 

INVITATION

Du er hermed inviteret til åbningen af klimaudstillingen ”Fremtidens bæredygtige by” i Nordhavnen, fredag den 13. november fra kl. 15.00-19.00. Se invitationen her.

Vi byder på loungehygge, DJ og forfriskninger. Under hele udstillingsperioden er der masser af arrangementer og aktiviteter med fokus på bæredygtighed, klima og byudvikling.

 

 
Shane Brox

PROGRAM

Klimaudstillingen løber indtil den 16. december og programmet er fyldt til randen med oplevelser. Især i weekenderne er der mange aktiviteter – både for børn, voksne, naboer og nysgerrige københavnere.

Læs og hent hele programmet her eller kig i kalenderen. Alle aktiviteter er gratis.

Tre af lørdagene vil SHANE BROX – kendt fra DRs børnetime - hjælpe og guide, mens du klipper, klistrer og konstruerer by med emballage, knapper, bøtter, duppeditter, plastic, dimser, pap og papir. SHANE BROX er kendt for sine børneprogrammer på DR – ligesom han står for DR’s julekalender i 2009.

 

 
Anne Skare

FOREDRAG

Hvordan bor vi i fremtidens by? Vi vil bo på en bondegård med udsigt til mark og hav - og med plads til storfamilien, men helst samtidig midt på Rådhuspladsen, så vi ikke går glip af storbyens muligheder.

Det mener i hvert fald fremtidsforskeren Anne Skare, der onsdag den 18. november holder foredrag om det modernes menneskes problemer med at finde den perfekte by. Læs mere om foredraget her.


Åbningstider: Åbning den 13. november. Se ovenfor.

Fra 14/11 – 2/12 lørdag – onsdag 11-16.
Fra 5/12 – 16/12 alle dage 11-16.
Aftenåbning alle onsdage til 20.00.

Gratis adgang

Adresse: Kalkbrænderihavnen, Sundkrogskaj 17,  ved restaurant Ocean Club.

S-tog til Nordhavn Station.

Hverdage: Bus 26 (mod Færgehavn Nord) til Stubbeløbsgade

Weekender: Københavns nye El-busser, CityCirkel, hopper ud af sin normale rute og kører hvert 20. Minut fra Østerport med stop ved Nordhavn St. til udstillingen i Kalkbrænderihavnen.

Find vej til udstillingen

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206