INFORMATION TIL PRESSEN OM ÅBNINGEN AF PLUG N PLAY

11. august 2009

HKH Kronprinsen indvier Københavns nye idræts- og aktivitetsområde, PLUG N PLAY, fredag den 14. august kl. 16.00.

 


Hent oversigtsbilledet af PLUG N PLAY I stort format

PLUG N PLAY er for alle: Motionister, elitesportsfolk, haveelskere, storbyklatrere, nysgerrige københavnere og naboer. Alle er velkomne og vi forventer stort fremmøde, så hvis du er journalist eller fotograf - og skal dække begivenheden, så læs venligst nedenstående.

På dagen for åbningen, fredag den 14. august, er der aktiviteter på banerne allerede fra kl. 15.00. Der vil være klatrere på parkour-banen, rulleskøjteløbere på speedskatingbanen og masser af liv og leg på områdets øvrige baner. Så der er rig mulighed for interviews og fotos af både sportsudøvere, kommende brugere og gæster allerede fra kl. 15.00.

Da vi forventer mange mennesker, vil der i tidsrummet mellem kl. 16 og 17 - det vil sige, mens Kronprinsen er til stede og vises rundt på banerne - være udpeget områder på ruten, hvor der kun er adgang for pressen, så pressen sikres gode arbejdsbetingelser og kan følge med i hele arrangementet på nært hold. Områderne sikrer også, at pressen får den bedste placering i forhold til bl.a. fotografering og interviews.


I fredags tyvstartede over 600 rulleskøjteløbere på PLUG N PLAYs speedskatingbane, da Friday Night Skate karavanen lagde ruten omkring Ørestad Syd.

Det er meget vigtigt, at repræsentanter fra pressen tilmelder sig arrangementet af hensyn til den bedst mulige servicering på dagen. Du skal tilmelde dig hos pressechef i By & Havn, Pernille Garde Abildgaard, T: 29 16 06 86 el. pga@byoghavn.dk. Vi glæder os til at vise området frem.

Området er ligeså stort som Rådhuspladsen, og der er aktiviteter til alle – både dem, der kan lide at nippe tomater – og dem, der mere er til kraftspring og dirtjump. Læs mere om parkour (springgymnastik i byens rum), dirtjump, beachvolly/beachtennis, De Urbane Haver, Street-basket, 5-mands fodbold og Speedskating (rulleskøjteløb).

Efter indvielsen fortsætter legen på alle banerne – og senere er der musik af SCHACK (ÅRETS URBAN DJ 2009) & Karmakanonen + støjende venner.


Hent invitationen som PDF - klik på billedet

PLUG N PLAYs hjemmeside: www.plugnplay.dk

Hvad: PLUG N PLAY er Københavns nye store idræts- og aktivitetsareal i Ørestad Syd. Projektet skal foreløbig fungere frem til 2014. Ideen er, at flere af områdets aktiviteter kan flyttes til andre ledige grunde eller andre byudviklingsområder. De tilbud, der viser sig til at have størst tiltrækningskraft, kan også senere bruges som inspirationskilde til andre byrum. Området rummer følgende aktiviteter: Parkour (springgymnastik i byens rum), speedskating (rulleskøjtebane), Dirtjump (bane til mountainbike), basketball, streetbasket, beachtennis, beachvolley, fodboldbaner, De Urbane Haver, legeområder samt opholdsarealer, hvor der f.eks. også kan afholdes mindre koncertarrangementer.

Hvor: PLUG N PLAY ligger i Ørestad Syd afgrænset af Asger Jorns Allé, Richard Mortensens Vej, Ejner Billes Allé og Robert Jacobsens Vej. Få minutter fra Vestamager station.

Hvornår: Åbningen finder sted fredag den 14. august fra kl. 15.00 – 20.00. Området er åbent for alle – hele døgnet.

Hvordan: Der er P-pladser tæt på. Følg skiltene, når du ankommer til området

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206