GYLDENT SØM TIL COPENHAGEN TOWERS

18. september 2009

Kontorbyggeriet Copenhagen Towers og hotellet Crown Plaza i Ørestad har i dag fået ”Det Gyldne Søm” af Byggesocietetet, der er den danske byggebranches største interesse- og netværksorganisation. Prisen gives på grund af byggeriets bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at hotellets fremtidige drift bliver CO2 neutral.


”Vi er begejstrede for de spændende idéer – store som små, der er brugt i byggeriet: Fra det fantastiske grundvandsbaserede varme- og kølesystem, der reducerer energiforbruget til opvarmning og nedkøling med op til 90 pct. til de ultratynde solceller på facaderne, der årligt producerer 55 parcelhuses elforbrug. Samtidig har hotellet brugt lavenergiteknologien i alt fra IT og hårde/hvidevarer til badeværelsernes håndtørrer. Selv toiletartiklernes emballager er naturnedbrydelige. Det her er et imponerende gennemført projekt”, siger Lars Heilesen, Byggesocietetet.

Lars Heilsen overrakte prisen til forretningsudviklingsdirektør i Sjælsø Gruppen, Ib Henrik Rønje, der er økonomisk bagmand for Copenhagen Towers og Crowne Plaza hotellet. Overrækkelse fandt sted ved Byggesocietetets Landskonference i København.

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers åbner den 16. november i år.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206