BY & HAVN PRÆSENTERER NORDHOLMENE URBAN DELTA

10. marts 2009

Åbent hus mandag den 23. marts kl. 14-19 i:
Det Fritliggende Pakhus,
Nordre Toldbod 12,
København K


 

Nordhavnen er et af de største byudviklingsområder i København. På længere sigt skal området udvikles til en helt ny bydel med op til 40.000 beboere og lige så mange arbejdspladser.

By & Havn har i 2008 afholdt international idékonkurrence om Nordhavnen. Ud af i alt 180 forslag fra hele verden modtog tre forslag 1. præmie i december 2008.

Siden da har de tre vinderteams haft mulighed for at kvalificere deres forslag yderligere. På det grundlag er det endelige valg faldet på projektet Nordholmene Urban Delta, skabt af Cobe, Sleth og Rambøll. Der arbejdes nu på at gøre projektet klar til at lokalplanlægningen af den nye bydel kan begynde.

Nordholmene Urban Delta er projektet, der skal skabe Nordhavnens fremtid. Se den første model af Københavns nye bydel og få mere information om projektet, der blandt andet byder på grøn trafik, strandpark og krydstogtkaj.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206