Reminder: Ny Cirkus i Ørestad

5. august 2008

De kommende dage byder på masser af gode oplevelser i Ørestad City. Først viser Zulu Sommerbio The Bourne Ultimatum. Derefter vises en unik linedans-forestilling i et smukt telt i kvarterets bypark.

I aften: Zulu Sommerbio i Ørestads bypark
I morgen: Ny Cirkus - linedans i verdensklasse samme sted

Mandagens uvejr betød, at Zulu Sommerbio blev aflyst i byparken i Ørestad. Men med den nuværende vejrudsigt for i aften skulle det være sikkert, at ingen ringere end Jason Bourne (Matt Damon) dukker op som glemsom helt i actiondramaet The Bourne Ultimatum kl. 21.30. Der er naturligvis gratis entré.

Se vejrudsigten, der lover faldende vind og tørt vejr


Hvis du kommer til Zulu Sommerbio i byparken i aften, vil du længere inde i parken kunne se et smukt, fransk cirkustelt rejst og klart til at huse årets store Ny Cirkus forestilling i Ørestad præsenteret af Københavns Internationale Teater. Det drejer sig om det franske cirkuskollektiv Les Colporteurs forestilling "Linen i sneen", som spiller fra i morgen den 6. august og frem til den 10. august kl. 20.

Forestillingen udspilles blandt syv linedansere og tre musikere, som optræder på et net af 12 millimeter brede stålwirer, der er spændt over manegen i forskellige højder og retninger. Forestillingen er en vidunderlig kærlighedssang på line. Det ser så let ud, men linedansen kræver enorm tenisk kunnen og virtuositet, og både nye publikummer til genren og garvede cirkusgængere vil nyde poesien, den gode historie og finesserne i iscenesættelsen, som er viet til linedansen.

Læs mere og se video fra forestillingen her


Billeder fra mandag aften

Linen i sneen præsenteres af Københavns Internationale Teater i samarbejde med Grundejerforeningen Ørestad City og By & Havn. Med støtte fra By & Havn, Culturesfrance og DRAC Rhône-Alpes. Billetter via www.scenebillet.dk eller i døren. Anbefales fra 8 år.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206