Sluseholmen har fået sin første butik

18. november 2008

Nu har Sluseholmens beboere fået betydeligt kortere til den glemte liter mælk og øvrige indkøb. Irma åbnede for bare fjorten dage siden en butik i Københavns nye kanalby i Sydhavnen.

 

Beboerne på Sluseholmen har taget godt imod deres nye butik. Erik Pedersen, distriktschef i Irma fortæller, at der har været lutter roser fra beboere, som tilkendegiver, at de er glade for, at det netop blev en Irma, der valgte at flytte til området.

”Butikken er en investering på den lange bane. Sluseholmen er et attraktivt område med en spændende arkitektur, og det ser ud til at området blot vil vokse befolkningsmæssigt i de kommende år. Samtidig er Sluseholmen blandt andet nabo til et voksende erhvervsområde ved Sjællandsbroen. Vi håber, at de ansatte nu vil benytte den nye Irma til at fortage deres daglige indkøb tæt på deres arbejdsplads.” Siger Erik Pedersen.

Sluseholmen blev færdiggjort først i 2008, men allerede nu bor der 1300 mennesker, der alle kan få glæde af den nye Irma, hvis nye adresse er Sluseholmen 18. Butikken har åbnet fra 9.00-19.00 på hverdag og fra 9.00-17.00 hele weekenden.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206