Fem nye veje i Ørestad Syd

17. juni 2008

Selvom Ørestad Syd - nogle år endnu - er en byggeplads, er området kommet på landkortet med fem nye veje. De fem nye veje er alle placeret omkring den sydligste del af området, hvor bl.a. byggerierne BIG house og Stævnen er ved at blive færdiggjort.

 

Vejene hedder: Else Alfelts Vej, Richard Mortensens Vej, Robert Jacobsens Vej, Asger Jorns Allé, Ejler Billes Allé. Som den opmærksomme læser kan se, er alle vejene opkaldt efter kunstnere og billedkunstnere.

I Ørestad City er alle vejene opkaldt efter arkitekter og ingeniører og i Ørestad Nord er vejene opkaldt efter digtere.  Tom Kristensens vej er altså ikke opkaldt efter racerkøreren.

Vejene er navngivet af Vejnavnenævnet under Teknik & Miljø-udvalget. Reglen for, hvilke navne der kan bruges som vejnavn er at personen, som vejen opkaldes efter, skal være død og dansk.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206