Succesfuldt rulleskøjtedisko i Under Vand

12. august 2008

Lørdag den 9. august var der hjul i kulturdynamoen Under Vand på Kay Fiskers Plads. Arrangementet Cph Roller Disco foregik havde 300 rulleskøjtende gæster til et brag af en fest.

 

Musikken var en blanding af oldschool disco og nyere elektronisk musik præsenteret af DJ´s Jkamata, Nico de Frost, Lady Box og Carsten Feltman som surprise.

Arrangementet startede allerede kl. 16 med børnedisko. De små bøllefrø nød at boltre sig i den 1.300 kvm. store tidligere cykelkælder. Arrangørerne bag Cph Roller Disco lover at gøre endnu mere for børnene ved kommende arrangementer.

Voksen-arrangementet varede fra kl. 20 til cirka 3 om morgenen. Folk var i højeste festhumør og gav den gas, men samtidig var gæsterne eminente til at passe på hinanden, så ingen kom til skade.

På Facebook siger folk tak for festen:

- Jiiihaaah baby! Det var bar' for willer det der ruller-disko! Ser frem til næste arrangement. L8er sk8ers.

- Super duper ding dong aften, serfrem til næste gang igen... Tak for en fin aften:)


Der er ingen tvivl om, at Under Vand i Ørestad var med til at skabe den rette stemning, som mindede om den vildeste privatfest på hjul.

Se CPH Roller Discos hjemmeside på Facebook (du skal være Facebook-medlem for at se siden). Billedserien nedenfor er taget af Frederik Jimenez – Skates4u


Billederne er taget af Frederik Jimenez – Skates4u

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206