Vandrutchebane på Marmormolen?

1. august 2008

Der var høj sol over Københavns Havn, da cirka 120 tilmeldte københavnere torsdag den 31. juli steg ombord på en udsolgt havnerundfart med By & Havn. Temaet for turen var de opsigtsvækkende nye planer for Marmormolen og dagens guide var adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen.

 

Undervejs modtog Jens Kramer Mikkelsen kommentarer og idéer til, hvilke aktiviteter der kan komme i de nye byrum, der vil opstå på Marmormolen og Langelinjespidsen. Forslagene var talrige, og de der ikke kom til orde, havde mulighed for at skrive et postkort til By & Havn. Blandt de mange idéer var: Brede fortove som i New York, ro-stadion, vandrutchebane og markedsplads. Generelt var et ønske om grønne åndehuller, gode butikker og caféer og masser af aktivitet på vandet. Udover at have mange ideer, udtrykte deltagere også stor interesse for områdets fremtidige energi -og trafikforsyning.

Man kan fortsat følge udviklingen af Marmormolen på www.marmormolen.dk. Har du en god ide til, hvilke aktiviteter der kan være i de nye offentlige byrum på marmormolen og Langelinjespidsen, kan du skrive til By & Havn på marmormolen@byoghavn.dk.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206