Time Out i Under Vand

2. maj 2008

Åbningen af Under Vand i Cykelkælderen på Kay Fiskers Plads kom godt fra start med to enkeltstående arrangementer i slutningen af april. Men omdannelsen af cykelkælderen stiller nye krav fra brandvæsenets side.

By & Havn og Københavns Brandvæsen har gennem den sidste måned arbejdet for, at omdannelsen kunne forløbe så hurtigt som muligt og fik til de første arrangementer enkeltstående godkendelser. Vi må dog erkende, at det er mere kompliceret at opfylde kravene end først antaget, hvorfor vi har været nødt til at ændre på arrangementernes afvikling, indtil alle fysiske sikkerhedsforhold er i orden.

De planlagte arrangementer i starten af maj vil blive afviklet, men i en lidt anderledes form end oprindelig planlagt. Vi forventer, at de tekniske foranstaltninger er i orden om cirka to uger ved åbningsarrangement for CPH ADD den 16. maj.

De bedste hilsner

By & Havn og Under Vand

For mere information kontakt

Udviklingschef for BYLIV, By & Havn, Rikke Faaborg
T: 2075 1728

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206