Store Cykeldag og gudstjeneste i Byparken

8. juni 2007

På søndag d. 10. juni vil der være Store Cykeldag med picnic i Ørestad Syd, og i Byparken i Ørestad City afholdes der friluftsgudstjeneste.

 

Store Cykeldag

Søndag den 10. juni kl. 10 på Kalvebod Fælled - nær Vestamager Metrostation

Søndag den Store Cykeldag åbnes officielt i Ørestad Syds store ’baghave’ Kalvebod Fælled.

Hvor Metroen ender på Vestamager, breder Kalvebod Fælled sig over et areal dobbelt så stort som Dyrehaven. Her nyder cyklister dagligt en tur i det naturskønne område, og på denne søndag kan deltagerne cykle i flok på 10 og 20 kilometersruter.

Der vil være masser af cykelaktiviteter og lege for både børn og voksne, og når sulten melder sig, vil cyklisterne kunne nyde deres medbragte picnickurve, imens jernhestene får et hvil.

Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard åbner dagen kl. 10, hvor hun klipper den røde snor til fælledens grønne stier over og cykler med ud på 10 kilometerruten i smuk natur og søndagstempo.

Åbningen på Vestamager arrangeres i samarbejde med Metro, Skov og Naturstyrelsen samt Bylivsgruppen (Ørestadsselskabet og Københavns Havn) og er en del af de mange Storbypicnics, Bylivsgruppen arrangerer hen over sommeren.

På Store Cykeldag kommer cyklen gratis med Metroen, som kører lige ud til Vestamager, hvor cykeldagen starter.

Friluftsgudstjeneste i Ørestad

Søndag den 10. juni kl. 10 i Byparken i Ørestad City - nær Ørestad Metrostation

For første gang er der gudstjeneste i Ørestad, og det kommer til at foregå under åben himmel i Byparken i Ørestad City.  Her vil Solvang Kirke rykke sin søndagsgudstjeneste fra de vante rammer i kirken til åbne og nyarkitektoniske rammer i Ørestad Bypark.

I løbet af gudstjenesten vil gospelkoret Relief underholde, og der vil blive masser af fællessang.

Der vil være siddepladser, men man kan også medbringe tæpper eller hynder. Beboerne omkring byparken vil også kunne nyde musikken og høre gudstjenesten fra deres altaner.

Efter gudstjenesten serveres der kaffe.

Arrangør: Solvang Kirke

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206