Attraktive lejemål

 

By & Havn udlejer attraktive byggegrunde, erhvervslokaler og vandarealer. Der er lejemål i flere af selskabets udviklingsområder - herunder Ørestad, Søndre Frihavn og Nordhavn.

By & Havn har omkring 678 lejemål fordelt på 254 bygningslejemål, 182 landareallejemål og 242 vandareallejemål. Langt de fleste bygnings- og landareallejemål ligger i Nordhavn. Vandareallejemålene ligger forskellige steder i Københavns havn og tilstødende bassiner og kanaler.

By og Havn har udelukkende erhvervslokaler og areallejemål til erhverv og udlejer derfor ikke private boliger.

I Nordhavn og Frihavnen er der desuden krav om, at lejerens virksomhed skal være havnerelateret.

Havnens største enkeltlejer er Copenhagen Malmö Port (CMP), der driver havne- og terminalaktiviteter i København og Malmö. By & Havn er også udlejer til en række andre transport- og logistikvirksomheder; f.eks. den store vognmandsforretningen Anco-trans/Anders Nielsen & Co og det internationale rederi Svitzer fra A.P. Møller Maersk Gruppen.

Læs mere om de forskellige lokale-, areal- og vandareallejemål på de respektive undersider. Kontakt udlejningsafdelingen for at høre nærmere.Kontakt Udlejning

T: 3376 9800

E: info@byoghavn.dk

 

Jens Elleby - bygningslejemål

E: je@byoghavn.dk

 

Pia Hansen - vandlejemål (inklusiv bådklubber, foreninger og værfter) samt areallejemål i Ørestad og på Prøvestenen

E: pha@byoghavn.dk

Om By & Havns behandling af Persondata

By & Havn lægger stor vægt på, at borgere, kunder etc. er trygge ved vores behandling af personoplysninger. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger – www.byoghavn.dk/persondata