Hvad er RSS-feeds?

 

RSS (Really Simple Syndication) giver dig mulighed for at blive automatisk opdateret, når et website har tilføjet nyt indhold. På denne måde behøver du ikke at besøge de forskellige websites, som du er interesseret i, for at tjekke for opdateringer. Du får helt automatisk besked.

Hvordan abonnerer jeg på RSS-feeds fra By & Havn?

Det første du skal bruge er en RSS-læser eller blot en browserversion, som har en nyhedslæser indbygget. En RSS-læser er et stykke software, som søger efter RSS-feeds og gør det muligt for dig at læse en nyhed, et presseklip eller et arrangement, som publiceres her på byoghavn.dk.

Der er flere forskellige muligheder for at benytte RSS-læsere. Nogle er indbygger i en webbrowser (fx Microsoft Internet Explorer eller Firefox) og andre er applikationer, som du først skal downloade og installere på din pc.

Browserbaserede nyhedslæsere tillader dig at tilgå alle dine RSS-abonnementer fra en hvilken som helst computer, hvorimod de nyhedslæsere, som først skal installeres lokalt på din pc, giver dig mulighed for at gemme dine RSS-feeds på denne – på samme måde som du enten downloader dine e-mail fra fx. Outlook eller placerer dem på en webbaseret service som fx Hotmail.

Når du først har valgt en nyhedslæser, skal du blot beslutte dig for, hvilket indhold fra By & Havn, som du ønsker at abonnere på. Hvis du eksempel ønsker at blive opdateret omkring nyheder, skal du blot klikke på linket på denne side

Mange mobiltelefoner med GPRS giver mulighed for at læse RSS-feeds – og da RSS-feeds fylder meget lidt er de relativt billige at hente ned til sin telefon.

Modtag automatisk alle nyheder, presseklip og/eller arrangementer, som publiceres på byoghavn.dk: www.byoghavn.dk

Hvor kan jeg læse mere om RSS?

http://da.wikipedia.org/wiki/RSS