Sikker Badning i havnen

 

Der skal være plads til alle i Københavns Havn. Derfor er det vigtigt, at badning udelukkende foregår i havnens badeanlæg.

Vandet i Københavns Havn er som bekendt så rent, at man kan bade i det, og det er der mange, der benytter sig af. Men der er også intensiv trafik i havnen med kanalrundfarter, havnebusser, lystsejlere, kajakker osv. 

Der er tre havnebade placeret ved Islands Brygge, ved Fisketorvet og endelig ved Sluseholmen, som det fremgår af kortet nedenfor.

Det er Københavns Kommune, der administrerer badefaciliteterne i havnen. Læs mere på Københavns Kommunes hjemmeside om mulighederne for at bade i og omkring Københavns Havn.

Havnebadet Sluseholmen åbnede i 2012 som det seneste badetilbud i Københavns Havn.

Havnebade i Københavns Havn:

OBS! nye havnereglement giver nye muligheder

Københavns havn har fået et nyt havnereglement den 1. juli 2016. Der gives mulighed for at anlægge badezoner mange flere steder i Københavns havn. Samtidig fastholdes de facto forbuddet mod vandscooter og jetski. 


Badning vil først være tilladt i badezonerne, når når bolværksejerne har ansøgt og fået tilladelse hos By & Havn og hos miljømyndighederne i Københavns Kommune.