Aktuelt til havnens brugere

 

På denne side finder du information om byggeri, arrangementer eller andet, der midlertidigt påvirker sejladsmulighederne i Københavns Havn.

MYNDIGHEDSØVELSE I HAVNEN

Onsdag den 19. september frem til torsdag den 20. september kl. 02:00 afholdes en myndighedsøvelse, der involverer havnearealerne nord for aksen mellem Amalienborg Slot og Operaen. Vi har i den forbindelse givet tilladelse til at myndighedsfartøjer, herunder vandscootere, må overskride en hastighed på 6 knob. Vær derfor ekstra opmærksom, hvis du har behov for at færdes på vandet i den nordlige del af havnen i dette tidsrum. 

STIGBORDENE LUKKES FOR SOMMEREN

Stigbordene i Sydhavn er lukket for sommeren. Kajakker kan fremover anvende overbæringen under stigbordene og både kan anvende slusen. Se slusens åbningstider her. Stigbordene lukkes midlertidigt for sommersæsonen fordi politiet endnu engang har observeret vandscootere i inderhavnen, og har anbefalet By & Havn at lukke stigbordene.

Læs mere om den midlertidige lukning af stigbordene her.Frederiksholmsløbet er lukket fra d. 9. oktober og ét år frem

Da der etableres en bro over Frederiksholmsløbet, er der lukket for gennemsejling fra mandag d. 9. okotober og cirka et år frem.

 

Om By & Havns behandling af Persondata

By & Havn lægger stor vægt på, at borgere, kunder etc. er trygge ved vores behandling af personoplysninger. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger – www.byoghavn.dk/persondata

CPH PORT

 

CPH PORT er en del af Udviklingsselskabet By & Havn I/S.

CPH PORT varetager havnedriften i Københavns havn samt udøver myndighedsopgaverne på vandet.

Den kommercielle havnedrift varetages af By & Havns datterselskab Copenhagen Malmö Port.