Aktuelt til havnens brugere

 

På denne side finder du information om byggeri, arrangementer eller andet, der midlertidigt påvirker sejladsmulighederne i Københavns Havn.

 

STIGBORDENE LUKKES FOR SOMMEREN

Stigbordene i Sydhavn er lukket for sommeren. Kajakker kan fremover anvende overbæringen under stigbordene og både kan anvende slusen. Se slusens åbningstider her. Stigbordene lukkes midlertidigt for sommersæsonen fordi politiet endnu engang har observeret vandscootere i inderhavnen, og har anbefalet By & Havn at lukke stigbordene.

Læs mere om den midlertidige lukning af stigbordene her.PROVIANTBROEN

 

I uge 15 er der blevet arbejdet på Proviantbroen. Teknikernes erfaringer fra arbejdet betyder desværre, at der fra mandag til lørdag ikke kan åbnes for hverken bro A til Trangraven eller bro B til Christianshavns Kanal. 

Man er velkommen til at sejle ud senest søndag og blive liggende på venteplads ved Grønlandske Handels Plads, til der igen kan åbnes.

(Dette tilbud gælder kun så længe der er plads på strækningen og fortsat fri ind/ud sejlning).

Venlig hilsen

BROVAGTERNEFrederiksholmsløbet er lukket fra d. 9. oktober og ét år frem

Da der etableres en bro over Frederiksholmsløbet, er der lukket for gennemsejling fra mandag d. 9. okotober og cirka et år frem.

 

Om By & Havns behandling af Persondata

By & Havn lægger stor vægt på, at borgere, kunder etc. er trygge ved vores behandling af personoplysninger. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger – www.byoghavn.dk/persondata

CPH PORT

 

CPH PORT er en del af Udviklingsselskabet By & Havn I/S.

CPH PORT varetager havnedriften i Københavns havn samt udøver myndighedsopgaverne på vandet.

Den kommercielle havnedrift varetages af By & Havns datterselskab Copenhagen Malmö Port.