Udstillingen Himmel og hav!

 

Hver fredag, lørdag og søndag har du mulighed for at besøge udstillingen Himmel og hav! i Nordhavn. Få et indblik i byudviklingen i området.

By og Havns udstilling Himmel og hav!, som er beliggende i stueetagen af den gamle, ikoniske DLG silo i Århusgadekvarteret, giver et indblik i de tanker og visioner som danner grundlag for udviklingen af Nordhavn. 

 

Som noget nyt stiller udstillingen skarpt på aktuelle temaer, som berører borgere og brugere af Nordhavn.  Kom og oplev den nye udstilling, som formidler bæredygtig byudvikling gennem historiske fortællinger om havnens udvikling, billeder af arkitektur og hverdagsliv, arkitektoniske modeller af bæredygtige bygninger og lyt til beboernes stemmer.

 

 

Udstillingen centrerer sig primært om udviklingen af Århusgadekvarteret i Indre Nordhavn og formidler den totalforvandling kvarteret undergår nu og i de kommende år. Du kan besøge udstillingen og få en forståelse af udviklingen i området og derefter på egen hånd gå ud og opleve bydelens mange smukke og historiske bygninger, små lommepladser, en legeplads i 24 m højde og opleve livet i en tæt ny bydel ved vandet. 

 

Måned for måned vil du på gadeplan kunne se ændringer af infrastrukturen og på byggepladserne, hvor nye bygninger vil skyde op de kommende år. Mellem bygninger dannes små pladser, hvor beboerne kan mødes og nede ved vandet tager træpromenaden form. Mellem de mange nye bygninger i området bevares og moderniseres de gamle siloer og Den Røde By tættest på Nordhavn Station.

  

 

 

 

Åbningstider i Himmel og hav!

Torsdag kl. 10-19 (maj - aug.)
kl. 10-15 (sep. - april)

Fredag kl. 10-15

Lørdag og søndag kl. 10-16

 

Udstillingen ligger på Helsinkigade 29, 2150 Nordhavn.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til udstillingen, er du velkommen til at kontakte:

 

Anna Emilie Rosen

Projektkoordinator, Bæredygtighed & Byliv

aer@byoghavn.dk


Nanna Bay Sønderbæk 

Studentermedhjælper

nbs@byoghavn.dk